Siirry sisältöön
Kauppa

Mitsubishi Electric mini-ilmanvaihtolaitteet Lossnay VL-50 ja VL-100

Mitsubishi Electric Lossnay mini-ilmanvaihtolaitteet ovat lämmöntalteenotolla varustettuja huonekohtaisia ilmanvaihtolaitteita, jotka tuovat sisään raikasta ja suodatettua ilmaa ja vievät saastunutta ilmaa huoneesta ulos. Hyvin toimiva ilmanvaihtolaite taistelee hajuja, hometta, siitepölyä sekä radonia vastaan ja parantaa huoneilmanlaatua huomattavasti.

Kategoria:

Kuvaus

Tehokas ilmanvaihto läpi vuoden

Riittämätön ilmanvaihto muodostuu usein ongelmaksi etenkin saneerauksissa, kun rakennuksen energiataloutta ja tiiveyttä kohennetaan alkuperäisestä. Tiiviissä, huonosti tuulettuvassa rakennuksessa myös hajut ja ilman epäpuhtaudet aiheuttavat epäviihtyvyyttä ja pahimmillaan terveysriskin esim. radonkaasun myötä. Älä turhaan tuuleta ikkunoiden kautta, Mitsubishi Electric Lossnay mini-ilmanvaihtolaitteet ovat energiaa säästävä ja edullinen tapa tehostaa ilmanvaihtoa vanhassa rakennuksessa.

Mitsubishi Electric Lossnay mini-ilmanvaihtolaitteet ovat lämmön talteenotolla varustettuja huonekohtaisia ilmanvaihtolaitteita, jotka tuovat sisään raikasta ja suodatettua ilmaa ja vievät saastunutta ilmaa huoneesta ulos. Lossnay laitetoimitus sisältää tarvittavat asennusosat ja laite on pistotulppaliitännäinen, joten sähkökytkentöjä ei tarvitse tehdä. Lossnay VL-50 on tarkoitettu asennettavaksi makuuhuoneisiin tai pieniin huonetiloihin ja Lossnay VL-100 olohuoneeseen tai aulatiloihin. Lossnay mini-ilmanvaihtolaitteet toimitetaan pestävällä tuloilmansuodattimella. Lisävarusteena tarjolla on tehosuodattimet esimerkiksi allergikkoja varten. Lossnay VL-50 asennetaan vain yhdellä läpivientikanavalla, joten asennus on verrattavissa korvausilmaventtiilin asennukseen seinän läpiviennin osalta. Lossnay VL-100 tarvitsee oman kanavansa sekä poisto- että tuloilmalle.

Mitsubishi Electric Lossnay mini-ilmanvaihtolaite soveltuu kotiin, toimistoon, autotalliin, kellaritiloihin ja työmaaparakkeihin – sinne missä raikasta ilmaa tarvitaan.

Mini-ilmanvaihtolaite parantaa tilan ilmanvaihtoa luotettavasti ja turvallisesti

Haju, home, siitepöly, radon – tämä kaikki vaikuttaa sekä viihtyvyyteen että tilassa oleskelevien terveyteen. Ikkunoiden sisäpuolelle kondensoituva kosteus lienee tunnistettavin huonon ilmanvaihdon oire. Tilassa oleskelevat sopeutuvat usein ilmanlaadun pilaajan ominaishajuun, joten hajuaistiin ei kannata oman kodin sisäilmanlaadun aistinvaraisessa määrittelyssä luottaa. Mini-ilmanvaihtolaite parantaa jokaisen tilan ilmanvaihtoa luotettavasti ja turvallisesti. Mini-ilmanvaihtolaitteen lämmön talteenottokenno palauttaa parhaimmillaan jopa 85 % poistoilman lämpöenergiasta takaisin huoneeseen.

Raikas ja hygieeninen

Co2, haju, home, siitepöly, radon – tämä kaikki vaikuttaa sekä viihtyvyyteen että tilassa oleskelevien terveyteen. Lossnay poistaa tilasta jatkuvasti jäteilmaa omassa kanavassaan palauttaen vastaavan määrän puhdasta suodatettua tuloilmaa. Raikas tuloilma ei kohtaa jäteilman reittiä laitteen sisällä.

Turvallinen ja energiatehokas

Lossnay ei muuta tilan painesuhdetta eikä häiritse muun ilmanvaihdon toimintaa, joten se on turvallinen myös rakennukselle. Lisäksi laitteen lämmön talteenottokenno palauttaa parhaimmillaan jopa 85 % poistoilman lämpöenergiasta takaisin huoneeseen.

Tyylikäs ja huomaamaton

Mini-ilmanvaihtolaitteiden ajattoman ja hillityn muotoilun ansiosta laitteet on helppo integroida muuhun sisustukseen. Suunnittelussa on kiinnitetty huomiota myös laitteen käyntiäänen laatuun. Mitsubishi Electric Miniilmanvaihtolaitteet ovat mahdollisimman huomaamaton osa nykyaikaista talotekniikkaa.

Oikea laite oikeaan tilaan

Mini-ilmanvaihtolaitteita valmistetaan kahdessa kokoluokassa, joten jokaiseen tilaan löytyy sopivan kokoinen laite. Makuuhuoneeseen sopii VL-50 malli ja olohuoneeseen VL-100. Tarvittaessa laitteita voidaan asentaa useampi yksikkö tilantarpeen mukaan. Asennus on hyvin yksinkertainen, vain 1-2 läpivientiä seinään. Usein Lossnay (VL-50) voidaan asentaa tilassa olevan korvausilmaventtiilin läpivientiä hyödyntäen. Lossnay on varustettu pistotulpalla (ei VL-50SR2-E), joten erillistä sähkökytkentää ei tarvita, selvää säästöä jo asennusvaiheessa.

Lossnay on erittäin helppokäyttöinen

1 nykäisy vetokytkimestä – ilmanvaihdon perusasento

2 nykäisyä vetokytkimestä – ilmanvaihdon tehostusasento

3 nykäisyä vetokytkimestä – sammutus

                           

Pieni (VL-50S2-E)

Makuuhuoneen ilmanvaihtoa tehostamaan suunniteltu VL-50S2-E on markkinoiden hiljaisimpia ilmanvaihtolaitteita. Laite on myös mahdollisimman helppo asentaa, koska se vaatii vain yhden läpivientikanavan. Yhdestä läpivientikanavasta huolimatta laitteessa on jatkuva sisään- ja ulosvirtaus jaetun ilmanvaihtoputken ansiosta. VL-50S2-E voidaan asentaa vaaka-/tai pystyasentoon.

PINTA-ALASUOSITUS

  • Pienempi tehoasetus – noin 12m2
  • Suurempi tehoasetus – noin 40m2

(Pinta-alasuositukset perustuvat normaaliin huonekorkeuteen. Mitoituksessa huomioitava myös henkilömäärä.)

Iso (VL-100U5-E)

Suuremmille ilmamäärille suunniteltu VL-100U5-E palvelee jopa 80m2 pinta-alaa. Laite tarvitsee oman läpivientikanavansa sekä tulo- että poistoputkelle. VL-100U5-E malli on oikea valinta esim. olohuoneen tai muun isomman tilan ilmanvaihtoon. VL-100U5-E asennetaan aina vaaka-asentoon.

PINTA-ALASUOSITUS

  • Pienempi tehoasetus – noin 45m2
  • Suurempi tehoasetus – noin 80m2

(Pinta-alasuositukset perustuvat normaaliin huonekorkeuteen. Mitoituksessa huomioitava myös henkilömäärä.)

Raikasta sisäilmaa energiaa tuhlaamatta

Mitsubishi Electric ilmavaihtolaitteiden moderni muotoilu yhdistettynä korkeaan laatuun sekä taloudellisuuteen kestää aikaa ja säästää teille rahaa, pitkälle tulevaisuuteen.

Mitsubishi Electric vastaa laadustaan. Laitteet valmistetaan omissa tehtaissamme tiukan laadunvalvonnan alla. Asiakkaanamme voitte luottaa tuotteen laatuun ja jälkimarkkinoinnin toimivuuteen.

0
Ota Yhteyttä
Voit lisätä tästä halutessasi liitetiedostoja, esim. kuvia kohteesta
Liitä tiedosto