Siirry sisältöön

KylmäCenter Oy AAA-luokassa jo toisen kerran peräkkäin

KylmäCenter Oy AAA-luottoluokitus myös vuodelle 2018

AAA-luokituksen kriteerit täyttää vuonna 2018 ainoastaan n. 3,5 % suomalaisista yrityksistä. Luokituksen keskeisinä perusteina toimivat mm. yrityksen toimintaympäristö, tausta, kannattavuus, liikevaihdon kehitys ja maksutapa. AAA-Ratingin myöntäjä on Bisnode. KylmäCenter On kuulunut vuodesta 2017 korkeimpaan luottoluokitusluokkaan.

Rating perustuu Bisnode Finlandin kehittämään luottoluokitusjärjestelmään. Järjestelmässä yrityksen luottokelpoisuutta arvioidaan analysoimalla yrityksen toimintaa, taustaa, taloutta ja maksutapaa. Talouden analyysissä keskitytään kannattavuuteen, maksuvalmiuteen ja vakavaraisuuteen.

Rating-luokitus on seitsenportainen ja se arvioi yrityksen kykyä selviytyä normaaliin liiketoimintaan liittyvistä velvoitteista. Rating-luokitusta päivitetään automaattisesti, joten se on ajantasaisempi kuin mikään muu luottokelpoisuusluokitus. Vaatimuksena korkeimpaan luottoluokkaan pääsemiselle ovat mm. positiivinen tausta, keskimääräistä huomattavasti paremmat talouden tunnusluvut ja maksukäyttäytyminen sekä riittävä toiminnan volyymi.

AAA-luokitus on vahva viesti asiakkaillemme sekä yhteistyökumppaneillemme. Se kertoo, että olette tekemisissä vastuullisen ja luotettavan yrityksen kanssa.

Kimmo Pisilä, KylmäCenter Oy:n toimitusjohtaja

Ota Yhteyttä
Voit lisätä tästä halutessasi liitetiedostoja, esim. kuvia kohteesta
Liitä tiedosto