Siirry sisältöön

Yhteystiedot

KylmäCenter Oy

Osoite
Palolankuja 3
90620 Oulu

Myymälämme on avoinna arkisin klo 9-15.

Y-tunnus
2108033-7

Facebook-sivut

Puhelin
040 506 8945

Sähköposti
myynti@kylmacenter.fi

Henkilökunta

Petri Pietilä

Asiakaspalvelu, myynti, kartoitus

044 238 2170

petri.pietila@kylmacenter.fi

Myynti, huollon myynti, kohdekartoitukset, suunnittelu

Mirkka Pisilä

Asiakaspalvelu, myynti

050 336 1212

mirkka.pisila@kylmacenter.fi

Asiakaspalvelu, myynti, laskutus, hallinto, aikataulutus

Riitta Mursu

Myyntiassistentti

0504429700

riitta.mursu@kylmacenter.fi

Asiakaspalvelu, myynti, myynnin tuki, hallinto, aikataulutus

Kimmo Pisilä

Hallinto

040 506 8945

kimmo.pisila@kylmacenter.fi

Myynti, tekninen tuki, suunnittelu, takuuasiat

Jaakko Sipola

Kylmäasentaja – y3a

044 978 0457

Asennus, huolto, myynti

Toni Mursu

Kylmäasentaja – e3a, sähkötöiden johtaja

044 983 1305

Asennus, huolto, myynti

Jaakko Patjas

Kylmäasentaja – e3a

050 301 5532

Asennus, huolto, myynti

Kalle Savilaakso

Kylmäasentaja - e3a

045 1137113

Asennus, huolto, myynti

Tommi Kokko

Kylmäasentaja - e3a

050 3363269

Asennnus, huolto, myynti

Ilkka Jurmu

Kylmäasentaja - e3a

044 9019081

Asennus, huolto, myynti

Verkkolaskuosoite / OVT tunnnus: 003721080337

Operaattoritunnus: 003723327487
Operaattori: APIX MESSAGING Oy

Alla on tietoja KylmäCenter Oy:n työntekijöiden suorittamista kylmäalalla tarvittavista pätevyyksistä. Kaikki KylmäCenter Oy:n työntekijät ovat lisäksi suorittaneet alalla vaadittavat ensiapu-, tulityö-, työturvallisuus-, sähkötyöturvallisuus- ja sähköpätevyys (S2 tai S3) koulutukset.

Kylmäpätevyydet Vna: 452/2009

Kylmäurakoitsija: KylmäCenter Oy
Urakointiryhmä: KYL y3, (Vähintään 3 kg kylmäainetta sisältävien jäähdytys-, ilmastointi ja lämpöpumppulaitteiden asennus ja huolto sekä ajoneuvojen ilmastointilaitteet).
Vastuuhenkilö: Kimmo Pisilä

Sähköpätevyydet

Sähköurakoitsija: KylmäCenter Oy
Urakointiryhmä: S3
Vastuuhenkilö: Toni Mursu

ScanOffice

Vuonna 1984 perustettu ilmankäsittelylaitteiden maahantuonti- ja markkinointiyritys.

www.scanoffice.fi

KylmäCenter voi tarjota asiakkailleen testattuja hankintaturvatuotteita sekä edut, jotka vain Hankintaturvaliike voi taata. Vain Hankintaturvaliike tarjoaa nämä edut:

  1. Mitoitus- ja suunnittelupalvelu paikan päällä kohteessa
  2. Laadukkaat tuotteet
  3. Ammattitaitoinen asennuspalvelu
  4. Huoltopalvelut samasta tutusta myyjäliikkeestä
  5. Selkeät suomenkieliset käyttöohjeet
  6. Nopeat varaosatoimitukset tarvittaessa
  7. Turvallinen ja toimiva takuupalvelu
  8. Oikea kivijalkaliike. Poikkea vaikka kahville! Emme toimi vain netissä ja pakettiautosta käsin.

Taustaa:

Suomen lämpöpumppumarkkinat, etenkin ilmalämpöpumppumarkkinat, ovat olleet hurjassa kasvussa viimeisten kymmenen vuoden aikana. Laitteiden myynti suomessa oli 2000-luvun alussa muutama tuhat kappaletta per vuosi, josta myyntivolyymit ovat kasvaneet viime vuosien noin 50 000:n kpl/vuosi myytyyn laitteistoon.

Kaiken kaikkiaan Suomessa on toiminnassa jo noin lähes miljoona lämpöpumppua. Valtavan myynnin kasvun on mahdollistanut tyytyväiset asiakkaat.

Alan suuri kasvu on valitettavasti houkutellut alalle myös lyhytjänteisesti toimivia yrittäjiä, joiden asennuksien laatu, jälkihoito ja takuuasioiden hoito on jättänyt paljonkin toivomisen varaa. Suuret lupaukset ovat kadonneet yritysten lopettamisten myötä.

Hankintarturvaliikeketju jo vuodesta 2006 – KylmäCenter Oy valittiin vuoden Hankintaturvaliikkeeksi 2018

Hankintaturvaliike-ketju on pitkään alalla työskennelleiden vakavaraisten alan ammattiliikkeiden perustama ketju. Ketju perustettiin vuonna 2006 ja nyt sillä on noin 45 jäsenliikettä. Ketjun liikkeet ovat kukin omalla paikkakunnallaan pitkään toimineita hyvämaineisia liikkeitä. Kaikki Hankintaturvaliikkeet tarjoavat tuotteiden myynnin lisäksi katselmuksen kohteessa, jolloin oikea laitteisto sekä sen sijoitus suunnitellaan. Luonnollisesti ammattitaitoinen asennuspalvelu ja taattu ja jälkihoito toimivine takuupalveluineen kuuluvat itsestään selvyytenä ketjun liikkeiden palveluun.

KylmäCenter Oy valittiin vuoden Hankintaturvaliikkeeksi 2018!

Ketjun perustamisesta lähtien ovat toimitettavat ilmalämpöpumput olleet Mitsubishi Electric merkkisiä. Mitsubishi Electirc on erinomaisella laadullaan noussut Pohjoismaiden myydyimmäksi ilmalämpöpumppumerkiksi. Kaikki ketjun Mitsubishi Electric ilmalämpöpumput tulevat alan suurimmalta maahantuojalta Scanoffice Oy:ltä, joka on 1984 perustettu Pohjoismaiden alan suurin maahantuonti-ja tukkuliike. Yhtiön (SOG Group) liikevaihto viime vuosina n 30 milj. euroa ja sen omavaraisuusaste on yli 60 %. Yhtiön luottoluokitus on ollut AAA jo kymmen vuoden ajan.

KylmäCenter Oy:n luottoluokitus on myös AAA

Suuri valmistaja Mitsubishi Electric (liikevaihto n. 40 mrd. euroa) ja vakavarainen ja ammattitaitoinen maahantuoja yhdessä antavat turvallisen selkänojan myrskysillä ilmalämpöpumppumarkkinoilla. Maahantuojan toimiva varaosapalvelu, tekninen tuki sekä jatkuva koulutus jälleenmyyjäverkolleen mahdollistavat pitkäjänteisen toiminnan, josta myös ketjun asiakkaat hyötyvät turvallisen hankinnan muodossa. Hankkiessaan laitteen Hankintaturvaliikkeestä loppukäyttäjän ei tarvitse pelätä jäävänsä laitteensa kanssa tuuliajolle. Esimerkiksi 10 vuoden varaosien saatavuustakuu Hankintaturvatuotteille takaa loppukäyttäjälle turvallisen investoinnin tuotteen elinkaaren ajaksi.

Kun haluat tehdä hyvän lämpöpumppuinvestoinnin itseäsi turhaan rasittamatta, soita lähimpään Hankintaturvaliikkeeseen, me palvelemme mielellämme! Hankintaturvaliikkeenä KylmäCenter voi tarjota asiakkailleen testattuja (VTT) hankintaturvatuotteita sekä edut, jotka vain Hankintaturvaliike voi taata.

Suomessa testatut Hankintaturvatuotteet

Kun valitset ilmalämpöpumpuksesi hankintaturvatuotteen ja ostat sen Hankintaturvaliikkeestä, niin saat hyväksi testatun laadukkaan merkkituotteen, joka on suunniteltu toimimaan Pohjolan kylmissä olosuhteissa, selkeät suomenkieliset käyttöohjeet, ammattitaitoisen asennuksen, toimivan huoltopalveluturvan, nopeat varaosatoimitukset tarvittaessa sekä turvallisen ja toimivan takuupalvelun vuosiksi eteenpäin.

Scanoffice-hankintaturvan ja siihen liittyvät monet edut saat ainoastaan varmistamalla, että laitteen tuotepakkauksessa on oheinen hankintaturvatuotetarra! Parhaimpaan lopputulokseen pääset, kun teet hankintasi Hankintaturvaliikkeestä ja valitset Hankintaturvatuotteen.

Lataa Hankintaturvaesite

KylmäCenter Oy on nyt myös Mitsubishi Electricin maahantuojan, Scanoffice Oy:n valtuuttama takuuhuoltoliike. Palvelemme Scanoffice Oy:n maahantuomien laitteiden takuuhuoltoliikkeenä Oulun talousalueella.

Ota Yhteyttä
Voit lisätä tästä halutessasi liitetiedostoja, esim. kuvia kohteesta
Liitä tiedosto