Siirry sisältöön
Kauppa

Canadian Solar KuPower -aurinkopaneelit

Canadian Solarin aurinkopaneelit saapuivat Suomeen. Alan viimeisintä teknologiaa edustavat KuPower-paneelit hyödyntävät nyt uutta half-cut-teknologiaa, joka takaa huomattavasti aikaisempaa paremman energiatuoton myös pilvisellä säällä.

Kategoria:

Kuvaus

Canadian Solarin aurinkopaneelit saapuivat Suomeen. Alan viimeisintä teknologiaa edustavat KuPower-paneelit hyödyntävät nyt uutta half-cut-teknologiaa, joka takaa huomattavasti aikaisempaa paremman energiatuoton myös pilvisellä säällä.

Canadian Solar KuPower -aurinkopaneelit

Canadian Solarin uudet KuPower-mallit ovat nyt täällä! Viimeisintä teknologiaa edustavat poly-aurinkopaneelit hyöndyntävät nyt uutta half-cut-tekniikkaa, jonka ansiosta paneelit tuottavat entistäkin enemmän sähköä, myös pilvisellä säällä. Half-cut-kennojen tavallista pienempi koko myös suojaa niitä mikrohalkeamilta, joka puolestaan pidentää paneelien käyttöikää.

Aurinkopaneelit katolla

Taattua toimintaa vuosiksi eteenpäin

Canadian Solarin KuPower aurinkopaneelit kestävät, ja niiden hyötysuhde pysyy hyvänä pitkään. Valmistaja takaa tuotteilleen:

  • 12 vuoden materiaali- ja valmistustakuun
  • 25 vuoden lineaarinen tuottotakuun
Canadian Solar 25 vuoden lineaarinen tuottotakuu

Half-cut-kennot

Uusissa Canadian Solar aurinkopaneeleissa käytetyt half-cut-kennot (tai kaksoiskennot) ovat uusin teknologinen edistysaskel aurinkopaneelien kehityksessä.

Half-cut-kennot ovat erityisen laserteknologian avulla puoliksi leikattuja aurinkokennoja. Leikkaamisella saavutetaan useita aurinkopaneelin suorituskyvyn ja kestävyyden kannalta merkittäviä hyötyjä.

Puolitetut kennot tuottavat vain puolet tavanomaisen aurinkokennon tuottamasta sähkövirrasta, jonka seurauksena aurinkopaneeli tuottaa vähemmän hukkalämpöä, ja enemmän sähköä.

Paremman suorituskyvyn lisäksi, half-cut-kennoilla on myös toinen merkittävä etu suhteessa perinteisiin aurinkokennoihin, nimittäin kestävyys. Pienemmän kokonsa ansiosta, puolitetut kennot ovat vahvempia ja vähemmän alttiita murtumille. Half-cut-kennoilla varustetut aurinkopaneelit tuottavat siis sähköä entistä pitempään, säilyttäen erinomaisen hyötysuhteensa. Tästä kertoo myös Canadian Solarin KuPower-aurinkopaneeleilleen lupaama 25 vuoden lineaarinen tuottotakuu.

Kaksoismoduulirakenne

Canadian Solar KuPower-aurinkopaneelien valmistuksessa on hyödynnetty erityistä kaksoismoduulirakennetta, jonka ansiosta aurinkopaneeli toimii paremmin varjostuksessa.

Perinteinen yksimoduulinen aurinkopaneeli, joka on asennettu katolle tavalliseen tapaan pystysuunnassa, lakkaa kokonaan tuottamasta sähköä paneelin alaosan jäädessä varjoon. KuPower-paneelin ainutlaatuisen kaksoismoduulirakenteen ansiosta vain paneelin alempi puolisko lakkaa tuottamasta sähköä. Ominaisuus on erityisen hyödyllinen joka kevät, kun lumi on liukunut varjostamaan paneelin alaosaa.

0
Ota Yhteyttä
Voit lisätä tästä halutessasi liitetiedostoja, esim. kuvia kohteesta
Liitä tiedosto