Siirry sisältöön
Kauppa

Mitsubishi Electric AY -ilmalämpöpumppu *UUTUUS 2023*

Minimalistisen tyylikäs ja mattapintainen ilmalämpöpumppu

Jälleen kerran Mitsubishi Electric uudistaa käsityksemme ilmalämpöpumpun sisäyksiköstä. Pyöreät kulmat ja mattapinta eivät vaadi huomiota itselleen huoneen muusta sisustuksesta. Siitä huolimatta huoliteltu AY-mallisarjan sisäyksikkö sopii kodin seinälle kuin elegantti taideteos.

Tuotetunnus (SKU): MSZ-AY Kategoriat: ,

Kuvaus

Tyylitelty sisäyksikkö, joka erottuu joukosta

AY-mallisarjan sisäyksikön mattapinta ja pyöristetyt kulmat tuovat Mitsubishi Electric laadulle aivan uudenlaiset kasvot. Seinällä yksikkö on niin kuin minimalistinen taideteos, mutta sulautuu silti ympäristöönsä huomaamattomasti.

Suorastaan maagista!

Puhtauden suunnannäyttäjä

Pölyä ja likaa hylkivä pinnoite sisäyksikön kennossa, ilmakanavassa ja puhaltimessa, sekä automaattisesti kuivaksi puhaltuva sisäyksikkö. Sisäilman epäpuhtauksia tehokkaasti puhdistava V Blocking -suodatin.

Vähemmän puhdistustarvetta ja puhtaampi sisäilma. Mitsubishi Electric on todellakin nähnyt vaivaa, jotta ilmalämpöpumpun omistajalla arkikin tuntuisi lomalta!

Ominaisuuksia vaikka naapurille jaettavaksi

Etäohjaus, automaattinen takkatoiminto, Self Clean -toiminto, toimintatilalukitus, yötoiminto, lämmön säätö asteittain välillä 10-31 °C ja viikkoajastin. Ominaisuuksien lista on pitkä ja siitä saisi vielä pidemmänkin. Ei kuitenkaan kannata huolestua, sillä kaukosäätimen toiminnoista tärkeimmät on eritelty liukukannella muista käytön helpottamiseksi.

Laite huolehtii asetetusta huonelämpötilatasosta automaattisesti ja käyttö on todellisuudessa miellyttävästä lämmöstä tai viileydestä nauttimista!

 

Puhtaus takaa tehokkaan toiminnan – Dual Barrier -pinnoite

Mitsubishi Electric on kehittänyt Dual Barrier Coating -pinnoitteen, jonka ansiosta ilmalämpöpumppu pysyy puhtaana pidempään. Myös AY-mallisarjan sisäyksiköiden ilmaa käsittelevät osat on pinnoitettu likaa hylkiviksi. Parempi lämmitys- ja jäähdytysteho ja vähemmän huoltotarvetta. Kuulostaa melkein liian hyvältä ollakseen totta!

Mitsubishi Electric AYDual Barrier

Automaattinen puhtaanapitotoiminto

AY-mallisarjan laitteisiin on lisätty jotain täysin uutta. Kaukosäätimellä ohjelmoitava Self Clean -toiminto huolehtii sisäyksikön puhtaudesta automaattisesti. Toiminnon ollessa aktiivinen sisäyksikkö puhalletaan kuivaksi jäähdytystoiminnon jälkeen, jolloin jäähdytyksen aikana laitteen pinnoille tiivistynyt kosteus ei jää keräämään likaa sisäyksikköön.

Mitsubishi Electric AY Clean

V Blocking -suodatin

Mitsubishi Electric AY-mallisarjan sisäyksiköissä on karkeasuodattimien lisäksi V Blocking -suodatin. Suodatin poistaa sisäilmasta tehokkaasti epäpuhtauksia, kuten viruksia, bakteereja, hometta ja allergeeneja.

Mitsubishi Electric AY V-Blocking

Automaattinen takkatoiminto on kätevä tapa levittää esimerkiksi takan tuottamaa edullista lämpöä. Säästät sähköä ja lämpö leviää tasaisemmin, kun takassa on tuli. AY-mallisarjan kaukosäätimessä automaattinen takkatoiminto kulkee nimellä circulator.

Kun käytät automaattista takkatoimintoa, sisäyksikkö jää puhallustoiminnolle, vaikka asetettu lämpötila olisi saavutettu.

Mitsubishi Elecric AY takkatoiminto

Miellyttävä hiljaisuus

Pitkän tuotekehityksen tuloksena Mitsubishi Electric -ilmalämpöpumpuissa on erityisen hiljainen käyntiääni.

Äänitasoa mitataan desibeleissä (dB). Tavallinen keskustelu on usein 60 dB:n luokkaa ja esimerkiksi hiljaisen jääkaapin käyntiääni noin 40 dB. AY-mallisarjan sisäyksiköiden äänitasot ovat alhaisimmillaan 18 dB, jolloin ääntä on jo vaikea kuulla.

Ilmalämpöpumpun oikea koko, sijoitus ja ammattitaitoinen asennus takaavat sen, että laitteesi on äänitasoltaan sellainen kuin pitää. Hankithan siis ilmalämpöpumpun asiantuntevalta jälleenmyyjältä!

Mitsubishi Electric AY hiljaisuus

Sisäänrakennettu Wi-Fi – helppo ohjaus etänä

AY-mallisarjan sisäyksiköihin sisältyy myös Wi-Fi-sovitin. Sovitin liitetään kätevästi kaukosäätimen avulla asunnon langattomaan sisäverkkoon ja sieltä internetiin. Wi-Fi-sovittimen ansiosta voit hallita asuntosi lämpötilaa mistä ja milloin tahansa.

Etäohjaukseen käytettävästä MELCloud-sovelluksesta näet myös lämpötilan historiatietoja ja arvion kulutetusta sähköstä.

Mitsubishi Electric MELCloud etähallinta

> Lue lisää etähallinnasta

Esite ja tarkemmat tekniset tiedot:

> Lataa Mitsubishi Electric AY esite

0
Ota Yhteyttä
Voit lisätä tästä halutessasi liitetiedostoja, esim. kuvia kohteesta
Liitä tiedosto