Siirry sisältöön
Kauppa

Mitsubishi Electric kattokasetti SLZ-M -ilmalämpöpumppu

Mitsubishi Electric SLZ-M -sarjan kattokasetti-ilmalämpöpumput jakavat puhallusilman tasaisesti neljään suuntaan. Lähes huomaamaton, alas laskettuun kattoon asennettava kattokasetti soveltuu erityisen hyvin avoimiin tiloihin, kuten toimistoihin ja liiketiloihin.

Description

Mitsubishi Electric SLZ-M -sarjan kattokasetti

Mitsubishi Electric SLZ-M -sarjan kattokasettimallin ilmalämpöpumput on suunniteltu toimimaan Suomen ankarissa olosuhteissa. Viilennyksen lisäksi laitetta voidaan käyttää myös lämmitykseen, mikä mahdollistaa merkittävät säästöt vuotuisissa lämmityskuluissa.

Kattokasetti on oiva valinta erityisesti toimistohin ja liiketiloihin, joissa on alas laskettu katto. Neljään suuntaan puhaltava sisäyksikkö toimittaa puhallusilman tehokkaasti koko tilaan.

Mitsubishi Electric SLZ-M -sarjan laitteita on saatavilla kolmea eri tehoa, 2,5–5,0 kW. Mikäli tehontarve on tätäkin suurempi, tutustu myös Mitsubishi Electric PLA-M -sarjan laitteisiin (tehoa 7–14 kW).

Uusinta tekniikkaa

Vuonna 2019 uudistunut (SLZ-KF-sarjan laitteet korvannut) SLZ-M -mallisarja tarjoaa entistäkin enemmän.

Kaikki mallit käyttävät nyt hyödykseen ympäristöystävällistä R32-kylmäainetta, ja laitteet ovat energiatehokkaampia kuin koskaan. Kaikki mallisarjan laitteet yltävät nyt jäähdytystoiminnolla A++ -energialuokkaan.

Huomaamatonta mukavuutta

Katon sisään upotettava kattokasettimalli puhaltaa ilman tasaisesti ja hiljaisesti neljälle sivulle. Mitsubishi Electric SLZ M -kattokasettimalli on tyylikäs ja huomaamaton vaihtoehto vaativaan ympäristöön.

Laitteen mukana toimitetaan helppokäyttöinen seinälle kiinnitettävä huonesäädin.

3D i-See-Sensor

Lisävarusteena on saatavana 3 D i-See-Sensor, joka tunnistaa huoneessa olevien ihmisten määrän ja sijainnin ja säätää tehoa sen mukaisesti. Tämä mahdollistaa myös automaattisen energiansäästöasetuksen tiloissa, joissa oleskelevien ihmisten lukumäärä vaihtelee jatkuvasti. Sensori pyörähtää 360 astetta 3 minuutin intervalleissa ja tunnistaa myös lattian lämpötilan.

Alhainen äänitaso

Neljään suuntaan puhaltavat kattokasetit ovat hiljaisuudessaan omaa luokkaansa, ja vuoden 2019 mallien äänitasot ovat entistäkin matalampia.

Esimerkiksi SLZ-M25FA-mallin äänitaso (SPL) on puhallustehon valinnasta riippuen 24, 26 tai 28 dB(A). Muiden mallien tiedot löydät esitteestä.

Kompaktin kokoinen

Mitsubishi Electric SLZ-M on varsin kompaktin kokoinen, 245 mm korkea. Siksi se sopii hyvin myös mataliin välikattorakenteisiin. Sileä, tasainen alapinta ja uusi puhallusilman ohjausjärjestelmä eliminoivat epämiellyttävän vedon tunteen. Ne puhaltavat viileää ilmaa vaakatasossa kattopinnan suuntaisena ja laskevat sen alas seinäpintaa pitkin. Tämä on ihanteellinen ratkaisu esimerkiksi toimistoihin ja ravintoloihin.

 

0
Ota Yhteyttä
Voit lisätä tästä halutessasi liitetiedostoja, esim. kuvia kohteesta
Liitä tiedosto