Siirry sisältöön
Kauppa

ZNShine Solar ZXM6 -aurinkopaneelit

ZNShine Solarin lippulaivatuote, musta lasi-lasipaneeli, nyt saatavilla!

Category:

Description

ZNShine Solarin lippulaivatuote, musta lasi-lasipaneeli, nyt saatavilla!

Musta aurinkopaneeli – ZNShine Solar ZXM6-HLD120

Valmistettu tarkoin valikoiduista materiaaleista ja komponenteista, mikä takaa laadun, keston ja tehokkuuden. ZNSHINE SOLAR ZXM6-HLD120 lasi-lasi-paneelit yhdistävät tyylikkään ulkonäön ja loistavan suorituskyvyn jopa varjostettunakin. Ne sopivat niin perinteisiin kattokasennuksiin kuin myös rakenteisiin integroituihin asennuksiin. Paneeleiden avulla voit tuottaa puhdasta energiaa ja samalla pienentää energialaskuasi.

ZNSHINE SOLAR ZXM6-HLD120 lasi-lasi-aurinkopaneeli on testattu ja hyväksytty Suomessa sekä kansainvälisissä tunnustetuissa laboratorioissa, jotta voimme tarjota asiakkaillemme luotettavan ja hinta-laatusuhteeltaan optimoidun tuotteen.

  • 15 vuoden valmistus- ja materiaalitakuu
  • 30 vuoden tuotantotakuu: Tehon alennus 2,5% ensimmäisenä vuotena, jonka jälkeen 0,5% vuodessa ollen 83% vuoden 30 kohdalla takuun alkamisesta
Musta aurinkopaneeli – ZNShine Solar ZXM6-HLD120
Musta aurinkopaneeli – ZNShine Solar ZXM6-HLD120

Ominaisuudet

Enemmän tehoa

Uusi half-cut-teknologia takaa huomattavasti aikaisempaa paremman tuoton myös lumisissa olosuhteissa. Half-cut-aurinkopaneelia kutsutaan toisinaan leikkisästi talvipaneeliksi. Talvipaneeli-nimi on perusteltu mm. siksi, että lumen liukuessa peittämään paneelin alaosan paneelin yläosa vielä tuottaa sähköä. Ilman half-cut-teknologiaa aurinkopaneelin tuotanto loppuisi tällaisessa tilanteessa.

Korkea hyötysuhde

Paneelin hyötysuhde on jopa 18,36 %. Ainutlaatuinen grafiinipinnoite tehostaa valon läpäisykykyä, ja nostaa paneelin tehontuottoa jopa 2 W. Likaa hylkivä grafiinipinnoite myös tehostaa aurinkopaneelin puhdistumista sateessa.

Anti PID -tekniikka

Valmistusprosessin tiukkojen testauskäytäntöjen avulla, PID-vaikutuksen (Potential Induced Degradation) aiheuttama suorituskyvyn heikkeneminen on minimoitu.

Helppo asentaa

Paneeli on kevyt, ja siksi helppoa ja kustannustehokasta asentaa. Toisin kuin perinteisessä lasi-lasi-paneelissa, ZNSHINE SOLAR ZXM6-HLD120 lasi-lasi-aurinkopaneelissa on alumiiniset kehykset. Kehysten ansiosta paneeli kestää paremmin ja on helppo asentaa.

Parempi heikon valon suorituskyky

Matalampi lämpötilavaikutus, laaja spektrivaste ja suurempi tehontuotto jopa hämärässä. Nämä ominaisuudet ovat erityisen arvokkaita ankarissa Pohjolan olosuhteissa, kun valomäärä ja lämpötila vaihtelevat voimakkaasti.

Esitteet

0
Ota Yhteyttä
Voit lisätä tästä halutessasi liitetiedostoja, esim. kuvia kohteesta
Liitä tiedosto