Siirry sisältöön

Aurinkosähköjärjestelmä – kannattavaa ja vastuullista energiantuotantoa

Aurinkosähköjärjestelmä tuottaa sähköä suoraan luonnosta – ilmaiseksi. Voit lämmittää sillä käyttöveden ja asuintilat miellyttäviksi, valaista kotisi ja ladata sähköautosi. Uusi lakimuutos mahdollistaa myös taloyhtiössä tuotetun aurinkosähkön hyödyntämisen nykyistä helpommin ilman siirtomaksuja ja veroja.

Aurinkosähköjärjestelmä maksaa itsensä takaisin noin 15 vuodessa

Aurinkosähköjärjestelmä on kannattava investointi, koska se tuottaa kymmeniä vuosia, vuoden aikana jopa 5–10 prosenttia järjestelmään investoidusta summasta. Sähkölaskusi pienenee ja aurinkovoimalasi kannattavuus paranee, kun sähkön hinta nousee.

Aurinkovoimala tulee kannattavammaksi myös taloyhtiöissä, kun työ- ja elinkeinoministeriössä valmisteilla oleva lainsäädännön muutos tulee voimaan vuodenvaihteessa. Tällöin taloyhtiön asukkaat voivat hyödyntää kiinteistössä tuotettua ja kulutettua aurinkosähköä nykyistä helpommin ilman siirtomaksuja ja veroja. Lainsäädäntömuutoksen myötä myös aurinkovoimaloihin sijoitetun pääoman saa aikaisempaa nopeammin takaisin. Kysy lisää aurinkosähköjärjestelmästä paikalliselta Scanoffice Aurinkopartneriltasi!

Mietityttääkö sinua aurinkopaneelien hinta ja se, kuinka paljon niitä pitäisi olla, että aurinkovoimala kannattaa? Selvitä ensin oma sähkönkulutuksesi kätevällä laskurilla. Oikein mitoitettu aurinkosähköjärjestelmä tulee kaikkein edullisimmaksi.

https://www.scanoffice.fi/tuoteryhma/aurinkosahkojarjestelma/#laskuri

Ota Yhteyttä
Voit lisätä tästä halutessasi liitetiedostoja, esim. kuvia kohteesta
Liitä tiedosto