Siirry sisältöön

Kuinka onnistuimme? Katso asiakastyytyväisyyskyselyn tulokset

Mittaamme jatkuvasti asiakastyytyväisyyttä ja nyt on aika julkistaa tuloksia.

Lähetämme asiakkaillemme kyselyn ilmalämpöpumppuasennuksen jälkeen. Kysymme asiakkailtamme suosittelisivatko he palvelujamme tuttavilleen ja kolleegoilleen asteikolla 0 – 10.

NPS-kyselyssä ”Suosittelijaksi” määritellään vain jos asiakas on antanut kysymykseen arvosanan 9 tai 10. ”Passiiviseksi” suosittelijaksi katsotaan jos arvosana on asteikolla 7 – 8. Arvosanalla 0-6 annettu arvosana katsotaan kategoriaan ”Arvostelija”.

Saamamme arvosana jakautuu seuraavasti (Vastauksia meille on annettu yhteensä 1340 kpl):

KylmäCenter kokemuksia
KylmäCenter Oy asiakastyytyväisyyskyselyn tulokset: Arvosana 0:  2kpl, Arvosana 1: 0 kpl, Arvosana 2: 0 kpl, Arvosana 3: 0 kpl, Arvosana 4: 0 kpl, Arvosana 5: 1 kpl, Arvosana 6: 3 kpl, Arvosana 7: 8 kpl, Arvosana 8: 47 kpl, Arvosana 9: 285 kpl, Arvosana 10: 993 kpl

Palvelukokonaisuus ja sen onnistuminen on monen asian summa. Asiakkaan tarpeen huomioiminen, aikataulujen paikkansapitävyys, hinnoittelun selkeys, laadukas työnjälki, laadukkaat tuotteet, käytönopastus ja neuvonta sekä vilpitön palveluasenne ovat asioita joihin asiakkamme ovat olleet erityisen tyytyväisiä. Saimme hyvin myös kirjallista palautetta jotka on nähtävissä alla:

Klikkaa kuvaa katsoaksesi asiakkaidemme vastaukset:

Katso kyselyn vastaukset Trustmaryn sivuilta

Ota Yhteyttä
Voit lisätä tästä halutessasi liitetiedostoja, esim. kuvia kohteesta
Liitä tiedosto