Siirry sisältöön

KylmäCenter Oy täytti tänään 17 vuotta

KylmäCenter Oy 17 vuotta!

9.5.2007 kaupparekisteriin ilmestyi nimi KylmäCenter Oy. Tarina siitä eteenpäin ei ole ala- ylämäkineen ollut suora polku nykytilanteeseen, vaan matkalle on mahtunut lukuisia päätöksiä, luopumisia, riskinottoa, uuteen sukeltamista, mutta ennenkaikkea uskoa tulevaisuuteen. Lopulta kaksi asiaa on säilynyt kantavana voimana: Taitava sekä motivoitunut henkilökunta, sekä visio siitä minkälainen tuote tai palvelu asiakkaan näkökulmasta on hyödyllinen, lisäarvoa tuova. Vuosien aikana tästä pienestä yrityksestä on kasvanut alueen johtava ilmalämpöpumppujen asiantuntija

Henkilökunta = Yrityksen tärkein voimavara

KylmäCenter Oy:n menestyksen perusta on sen henkilökunta. Jo yrityksen perustamisesta lähtien on ymmärretty, että tyytyväiset ja motivoituneet työntekijät ovat avainasemassa menestykselle. Siksi yritys on panostanut jatkuvaan koulutukseen, työhyvinvointiin ja tiimityöhön. Jokainen työntekijä on osa KylmäCenterin perhettä, ja heidän sitoutumisensa ja ammattitaitonsa ovat olleet ratkaisevia tekijöitä yrityksen kasvussa ja menestyksessä. Ydintoiminnoissamme, kuten asennus- ja huoltotoiminnassa käytämme aina omaa henkilökuntaa, emmekä esimerkiksi käytä vuokratyövoimaa. Näin asiakas saa aina laadukkaan asiakaspalvelukokemuksen.

Asiakastyytyväisyys = Toiminnan päämäärä

KylmäCenter Oy:n toiminnan keskiössä on aina ollut asiakastyytyväisyys. Yritys ymmärtää, että tyytyväiset asiakkaat eivät ole vain liiketoiminnan tulos, vaan ne ovat myös sen elinehto. Siksi jokainen asiakas kohdataan yksilöllisesti ja heidän tarpeisiinsa pyritään vastaamaan parhaalla mahdollisella tavalla. Laadukkaiden tuotteiden ja asiantuntevan palvelun avulla KylmäCenter onkin onnistunut luomaan vankan asiakaspohjan, joka arvostaa yrityksen tarjoamaa laatua ja luotettavuutta.

Paikallisuus ja Oululaiset juuret = Tunnemme pelikentän

Oulussa toimiva KylmäCenter Oy on ylpeä juuristaan Pohjois-Suomessa ja haluaa tuoda esiin paikallista osaamista ja sitkeyttä. KylmäCenterin toiminta perustuu vahvasti paikalliseen markkinatuntemukseen ja asiakkaiden tarpeiden ymmärtämiseen, mikä on auttanut yritystä menestymään alueellaan. Toimimme mielellämme yhteistyössä paikallisten yritysten kanssa ja suosimme aina kotimaisuutta

Tekninen asiantuntíjuus avainasemassa

Yksi KylmäCenter Oy:n menestyksen salaisuuksista on ollut kyky ymmärtää ilmalämpöpumppujen erilaisia ominaisuuksia ja tarjota asiakkailleen parhaita mahdollisia ratkaisuja. Ilmalämpöpumput eivät ole vain lämmityslaitteita, vaan ne ovat myös energiatehokkaita ja ympäristöystävällisiä ratkaisuja, jotka voivat merkittävästi parantaa asumismukavuutta. KylmäCenter onkin erikoistunut tarjoamaan asiakkailleen laadukkaita ilmalämpöpumppuja, jotka vastaavat heidän tarpeisiinsa ja odotuksiinsa.

Alan innovatiivisimmat brändit

Seuraamme koko ajan maailman tuulia ja valikoimme työkalupakkiimme vain parhaat välineet. KylmäCenter Oy edustaa ja tajoaa asiakkailleen alansa johtavia brändejä, kuten Mitsubishi Electric, Daikin, Gree ja Toshiba. Nämä merkit ovat tunnettuja innovatiivisuudestaan, laadustaan ja luotettavuudestaan, ja ne edustavat alan viimeisintä teknologiaa. Asiakkaamme voivatkin luottaa siihen, että he saavat parasta mahdollista laatua ja suorituskykyä valitessaan ilmalämpöpumpunsa KylmäCenterin valikoimasta.

Tulevaisuuden näkymät

KylmäCenter Oy:n 17 vuoden historia on täynnä saavutuksia, sitkeyttä ja omistautumista. Yrityksen menestys perustuu vahvaan paikallisuuteen, asiakastyytyväisyyteen ja laadukkaisiin tuotteisiin ja palveluihin. KylmäCenter on kasvanut pienestä yrityksestä alueen merkittäväksi ilmalämpöpumppujen asiantuntijaksi, ja sen tarina jatkuu edelleen vahvana ja menestyksekkäänä.

Haluan kiittää mahtavaa henkilökuntaamme ja upeita asiakkaitamme vuosien varrelta. Ilman teitä ei olisi meitä!

Oulussa 9.5.2024. Kimmo Pisilä, yrittäjä.

Ota Yhteyttä
Voit lisätä tästä halutessasi liitetiedostoja, esim. kuvia kohteesta
Liitä tiedosto