Siirry sisältöön

Tiedote korona-tilanteen vaikutuksesta toimintoihimme

Koronaepidemian vaikutukset KylmäCenter Oy:n toimintoihin:

Tällä hetkellä ilmalämpöpumppujen myynti- huolto- ja asennustoimintamme toimii normaalisti ja kaikki aikataulutetut työt hoidetaan aikataulun mukaan, mutta toimenpiteet viruksen leviämisen estämiseksi aiheuttavat pieniä muutoksia käytäntöihimme.

Asentajamme ja myyntihenkilöstömme kiinnittävät erityshuomiota hygieniaan ja esimerkiksi lähikontakteja, kuten kättelyä vältetään ja työpaikalla ja työkohteissa pidetään ihmisten välillä varoetäisyyttä.

Ennen huoltokohteeseen menoa varmistamme, ettei kohteessa ole sairastuneita eikä riskiryhmään kuuluvia.

Henkilökuntamme ei luonnollisesti tule töihin sairaana ja pyrimme tekemään etätöitä mahdollisimman paljon. Muumuassa puhelinpalvelumme hoidetaan varotoimena osittain muualta kuin toimistoltamme. Toimistomme ja myymälämme aukioloa voidaan mahdollisesti jatkossa rajoittaa tarpeen mukaan.

Tilanne saattaa vaikuttaa tulevan kevään, kesän ja jopa vielä syksynkin aikana maailmanlaajuisiin tavarantoimituksiin joten mahdollisiin saatavuusongelmiin joidenkin tuotteiden kohdalla pitää varautua.

Tilanteessa jossa epidemia mahdollisesti laajenee ja töitä joudutaan priorisoimaan, yhteiskunnan kannalta kriittiset toiminnot, kuten esimerkiksi kylmäsäilytystilojen huollot ja korjaukset menevät mahdollisissa kriisitilanteissa luonnollisesti korkeamman prioriteetin työnä

Ota Yhteyttä
Voit lisätä tästä halutessasi liitetiedostoja, esim. kuvia kohteesta
Liitä tiedosto