Siirry sisältöön
Kauppa

Mitsubishi Electric FT Hyper Heating -ilmalämpöpumppu

Kompaktin kokoinen Mitsubishi Electric MSZ-FT -ilmalämpöpumppu soveltuu jäähdytykseen sekä huipputehokkaaseen lämmöntuottoon vaativimmissakin olosuhteissa. Sisäänrakennetun WiFi:n ansiosta voit etäohjata ilmalämpöpumppua puhelimella tai muulla älylaitteella.

Description

Huikea lämmitysteho vielä paukkupakkasillakin

Mitsubishi Electricin odotettu uutuus huipputehokkaaseen lämmöntuottoon. Ulkoyksikkö ja uusi tehokas matalalämpötilakompressori muodostavat erittäin kylmiin olosuhteisiin kehitetyn laitteiston, joka tuottaa lämpöä ennennäkemättömällä tavalla.

Mitsubishi Electricin ulkoyksikkö ja uusi tehokas kompressori on kehitetty erittäin kylmiin olosuhteisiin. Laitteisto tuottaa lämmitystehoa ennennäkemättömän tehokkaasti.

-15°C:n ulkolämpötilassa laite tuottaa 4,4 kW:n lämmitystehon (malli FT35), joka vastaa noin 70 prosenttia lämmitystehon tarpeesta 120 neliön talossa.

Erinomaisen energiatehokkuusluokan ansiosta säästät lämmityskustannuksissa. Useat vakiona olevat lisävarusteet takaavat, että kodissasi on aina mukava lämpötila sekä puhdas ja raikas ilma.

Siro sisäyksikkö sulautuu hyvin sisutukseen

Kompakti ja puhtaan valkoinen, kodin väreihin huomaamattomasti sulautuva sisäyksikkö korostaa kotisi designia.

FT-mallisarjan sisäyksiköt ovat vain 280 mm korkeita, 838 mm leveitä ja 229 mm syviä. Sisäyksikkö sopii monessa paikassa oven yläpuolelle.

 

Automaattinen takkatoiminto on kätevä tapa levittää esimerkiksi takan tuottamaa edullista lämpöä. Säästät sähköä ja lämpö leviää tasaisemmin, kun takassa on tuli.

Kun käytät automaattista takkatoimintoa, sisäyksikkö jää puhallustoiminnolle, vaikka asetettu lämpötila olisi saavutettu

Mitsubishi Electric MELCloud etähallinta

Sisäänrakennettu Wi-Fi – helppo ohjaus etänä

Sisäänrakennetun Wi-Fi-sovittimen ansiosta voit hallita asuntosi lämpötilaa mistä ja milloin tahansa. Etäohjaukseen käytettävästä MELCloud-sovelluksesta näet myös lämpötilan historiatietoja ja arvion kulutetusta sähköstä.

Etähallinnan avulla ohjaat laitetta helposti kotisohvalta tai vaikkapa matkoilla ollessasi.

>> Ohjeet etähallinan käyttöönottoon <<

>> Tuote-esite <<

>> Käyttöohje Mitsubishi Electric FT-sarja <<

 

0
Ota Yhteyttä
Voit lisätä tästä halutessasi liitetiedostoja, esim. kuvia kohteesta
Liitä tiedosto