Siirry sisältöön
Kauppa

Mitsubishi Electric AP -ilmalämpöpumppu

Kompaktin kokoinen Mitsubishi Electric MSZ-AP -ilmalämpöpumppu soveltuu jäähdytykseen sekä kevyeen lämmitykseen. Sisäänrakennetun WiFi:n ansiosta voit etäohjata ilmalämpöpumppua puhelimella tai muulla älylaitteella.

Kuvaus

Mitsubishi Electric MSZ-AP -ilmalämpöpumppu on kompaktin kokoinen, miellyttävän hiljainen ja levittää lämpöä tasaisesti. Tyylikkään muotoilunsa ja kauniin valkoisen värinsä ansiosta se sopii saumattomasti skandinaaviseen sisustukseen.

Uudet innovatiiviset lisäominaisuudet, kuten takkatoiminto, lisäävät laitteen käyttömukavuutta.

Uusi ja entistä ympäristöystävällisempi Mitsubishi Electric MSZ-AP

Mitsubishi Electric MSZ-AP

Mitsubishi Electric MSZ-AP -ilmalämpöpumppu jatkaa Mitsubishi Electricin tutuksi tullutta laatuajattelua. Vain paras laatu on kyllin hyvää, siksi Mitsubishi Electric valmistaa lämpöpumput komponenteista lähtien omilla tuotantolaitoksillaan. Mitsubishi Electricin laadun aistii jo yhdellä silmäyksellä, mistään ei ole tingitty, mitään ei ole jätetty sattuman varaan. Laatuleiman aistii aina kaukosäätimestä sisäyksikön vankkaan rakenteeseen. Näin taataan laitteen huolettomat käyttövuodet tuotteen koko elinkaaren ajan.

AP-mallisarja on varustettu uudella ympäristöystävällisellä R32-kylmäaineella ja lukuisilla uusilla ominaisuuksilla. Uuden R32 kylmäaineen CO2-kuormitus ympäristölle on alle kolmannes verrattuna edelliseen R410A-kylmäaineeseen.

Mitsubishi Electric MSZ-AP

Tyylikäs, hiljainen, ja täynnä hyödyllisiä ominaisuuksia

Sisäyksikön tyylikäs muotoilu ja sen valkoisen värin sävy istuu saumattomasti vaativaankin ympäristöön. Kompakti koko, leveys vain 798 mm ja korkeus 299 mm tekee siitä varsin huomaamattoman.

Hiljaisuudella on merkitystä. Laitteen äänenpaineen taso on alimmillaan vain 19 dB(A), jota tuskin enää korvalla kuulee. Laaja puhallintehojen säätöalue sekä uudistuneet puhallusilmanohjaimet mahdollistavat vedottoman lämmön/viileän tuoton.

Varustettu vakiona Wi-Fi-toiminnolla, jolla voit etäohjata lämpöpumppuasi vaikkapa kännykälläsi.

0
Ota Yhteyttä
Voit lisätä tästä halutessasi liitetiedostoja, esim. kuvia kohteesta
Liitä tiedosto