Siirry sisältöön
Kauppa

Daikin Perfera N

Tuotetunnus (SKU): DaikinPerferaN-1 Kategoriat: , Tunnisteet: ,

Kuvaus

Daikin Perfera N (Nepura sukupolvi)

Daikinin lippulaivamalli Perfera siirtyi nyt uuteen Nepura sukupolveen. Uskomatonta tehoa lämmitykseen ja markkinoiden nykyaikaisimmat toiminnot!

bg-image

UUTTA: Sääohjaus

Sisällä pitää olla tasaisen miellyttävää, vaikka ulkoilman lämpötila vaihtelisi rajustikin. Sen Nepura osaa. Uusi ilmalämpöpumppusi säätyy automaattisesti ulkoilman lämpötilan muutosten myötä, ja pitää yllä mukavaa sisälämpötilaa.

Älykäs ilmavirtaus

Kahden alueen liikkeentunnistusanturin avulla yksikkö suuntaa ilmavirran poispäin ihmisistä ja siirtyy automaattisesti energiansäästötilaan havaitessaan tyhjän huoneen.

Ihanteellinen mukavuus

3D-ilmavirtaus optimoi kodin ilmavirtaukset ja varmistaa, että myös suuren huoneen nurkat ovat oikean lämpöiset.

Hiljainen toiminta

Perfera hyödyntää erikoissuunniteltua puhallinta, joka optimoi ilmavirtauksen ja tuottaa hyvän energiatehokkuuden pienellä käyntiäänellä.

Energiatehokkuus jopa A+++

Perfera N ottaa tehostaan 80 % ilmasta ja vain 20 % sähköstä. Sen lisäksi yksikkö vähentää sähkönkulutustaan monilla älykkäillä tekniikoilla ja energiatehokkailla asetuksilla.

Puhdasta ilmaa

Perfera N on varustettu useilla suodattimilla parasta sisäilman laatua varten.

Flash Streamer käyttää elektroneja ilmassa olevien pölyhiukkasten kemiallisia reaktioita varten ja hajottaa allergeenit, kuten siitepöly ja homeitiöt sekä poistaa epämiellyttävät hajut tuottaen parempaa ja puhtaampaa ilmaa.

Aina hallinnassa

Voit hallita Perfera-ilmalämpöpumppua joko perinteisellä infrapunakaukosäätimellä tai etänä mistä tahansa Daikin Onecta -sovelluksen avulla. Laite tukee myös ääniohjausta Alexaa tai Google Homea käyttäen.

Lataa sovellus älypuhelimeesi, liitä Perfera verkkoon ja ohjaa lämmitystä tai jäähdytystä mistä vain. Näin helppoa se on.

Turvallinen hankkia

Rekisteröi laitteesi ja saat lisätakuun!

Saat 6 kuukauden jatkotakuun veloituksetta, kunrekisteröit laitteesi ilmaisessa Stand By Me-palvelussa. Näin takuutiedot sekä koko laitehistoria huolto- ja korjaustietoineen on koko ajan tallessa ja
sekä asentajan että omistajan käytössä. Stand By Me myös muistuttaa sekä sinua että huoltoliikettä laitteen tulevasta huollontarpeesta.

KylmäCenter on virallinen huoltopartneri ja pystymme jopa diagnosoimaan laitteen toimintaa verkon yli. (Koskee vain uusia rekisteröityjä DAIKIN NEPURA-malleja joihin on hankittu 2024 käyttöön tuleva Daikin DSC-palvelu. Edellyttää sopimusta, kysy lisätietoja)

Kiinnostuitko? Soita KylmäCenterille 040 5068945 ja kysy lisää

  • Uusi Nepura-sarjan lämmityskäyttöön optimoitu viidennen sukupolven ilmalämpöpumppu
  • Vuosimalli 2024
  • Energiatehokkuus jopa A+++
  • Lämmittää ja jäähdyttää kuiskaten
  • Älykäs takkatoiminto ei tuhlaa sähköä, vaan jakaa tulisijan lämpöä tasaisesti
  • Daikin Flash Streamer on ainutlaatuinen ilmanpuhdistin, joka poistaa sisäilmasta mm. pölyä, allergeeneja, epäpuhtauksia, siitepölyä ja hajuja
  • WiFi vakiovarusteena – etäohjaus Daikin Onecta -sovelluksella
  • Lämmitystehoa uskomattomat 8,85kW ja vielä -25 asteen pakkasessa jopa yli 4kW* (*Daikin Perfera 40 N)

 

0
Ota Yhteyttä
Voit lisätä tästä halutessasi liitetiedostoja, esim. kuvia kohteesta
Liitä tiedosto