Siirry sisältöön

Huolestuttaako ilmalämpöpumpun kunto?

KylmäCenteriltä saat luonnollisesti ilmalämpöpumput asennettuna, mutta myös koko laitteen elinkaaren kattavat palvelut kuten huollot, varaosat ja lisävarusteet. Vastaamme asiakkaidenmme tarpeeseen tuomalla palvelutarjontaamme uuden PUMPPUTARKASTUS nimeä kantavan palvelun. Palvelu on tarkoitettu tilanteisiin jossa laitteen kunto mietityttää tai sen toimivuuteen halutaan saada asiantuntijan näkemys matalalla kynnyksellä ja edullisella hinnalla.

Koska nykyään ilmalämpöpumppuja löytyy satoja eri malleja ja käytössä olevien laitteiden ikähaitarikin vaihtelee aina uudesta jopa yli kaksikymmentä vuotta käytössä olleisiin yksilöihin voi laitteen toiminta mietityttää. Tarjoamme palvelun jossa pystymme arvioimaan laitteen kunnon, huoltotarpeen, sekä soveltuvuuden nykyiseen käyttötarkoitukseen ja käyttökohteeseen. Olemme pitkän kokemuksemme pohjalta kehittäneet yksinkertaisen pisteytysraportin jossa huomoidaan laitteen toimintakunto, ikä, soveltuvuus käyttötarkoitukseen. Samalla arvioidaan mahdollinen huoltotarve.

Palvelu soveltuu erinomaisesti käytettäväksi esimerkiksi asunnon vaihdon yhteydessä. Mikäli uudessa asunnossa on käytössä laite jonka toimintakunnosta ei ole tietoa, tai asuntoa myydessä halutaan uudelle omistajalle tarjota puolueeton raportti ilmalämpöpumpun kunnosta.

Pumpputarkastus on tilattavissa Oulun talousalueella toistaiseksi kiinteään 49€ tarjoushintaan.

Ota yhteyttä myyntiimme p 040 5068945 tai myynti@kylmacenter.fi niin varataan teille sopiva ajankohta.

Ota Yhteyttä
Voit lisätä tästä halutessasi liitetiedostoja, esim. kuvia kohteesta
Liitä tiedosto